2009. január 30., péntek

Anna az edzőteremben / Anna in the gym


Péntek, az arany napja, zöld a domináns szín, de tegnap annyira beleéltem magam a kék-barna kombinációba, hogy elvetettem a kielégítetlen nő színét (zöld), és kékeztem. Délután az edzőteremben voltam, ahol megláttam Annát, és először azt hittem, ismerem. Tévedtem. Úgy gondoltam, hogy ha már így beégtem, akkor jöjjön aminek jönnie kell. És igent mondott. Első "stílusos bejegyzésem" Anna:

Friday, the day of gold, the dominant colour is green, but yesterday I got so excited about the blue-brown combnation, that I discarded the colour of the dissatisfied women, and I blued. In the afternoon I was in the gym, where I met Anna, at first I thought I knew her. I was wrong. After this slipup I had nothing to loose. And she said yes. My first "stylish post" is Anna:



Annyira nem voltam még felkészülve, hogy csak a mobilom volt nálam...

I was so unprepared, I only had my mobile with me...

Szoknya/Skirt: COS-ból, (Hamburg)/from COS (Hamburg)
Harisnya/Tights: Calzedonia
Cipő/Shoes: Zara (5 éves! jól nézett ki!)/(5 years old, it looks good as new!)
Ing/Shirt: H&M
Fülbevaló/Earrings: barátnőjétől kapta ajándékba/received as a gift from her girlfriend
Szemüveg/Glasses: Novák Optika
Haj/Hair: Zsidró (3 napja egy Laci nevű srác vágta 5.500 Ft-ért)/ Zsidró (3 days ago a guy named Laci cut it for 5.500 HUF)

Most jön a romantikus része... :)
Now comes the romantic part....:)

Felső/Top: Londonban voltak, ahol sokáig esett az eső. Egy butik mellett mentek a barátjával, amikor ráleltek erre a darabra, amit a sorstársaival azért tettek ki a butikból, mert a raktárként szolgáló pince beázott, és az áru dohos lett. / They were in London, it was raining for a week. She past by a boutique with her boyfriend, they found this piece together with its compatriots outside. They were put outside because the basement serving as a storage area flooded, spoiling the merchandise.

2 megjegyzés: