2010. január 18., hétfő

38 és 39. hétA nyomott napok összemosódnak az átvirrasztott éjszakákkal, alszom délután, nem alszom hajnalban. Fekszem, majd felkelek, leülök, majd visszafekszem. Sehogyan sem jó, mindenhogy fáj, valahogyan mindig nyomjuk egymást, és a mai napig ez nem változott. Ma érzem, hogy jobban fáj, de azt hiszem, hogy ez még mindig piskóta. Nem hívogatom minden fájásomnál a szülésznőt, Zsuzsit, mert múlt héten (amikor végre bementünk a kórházba, és személyesen is találkoztunk) elmondta, hogy akkor hívjam, ha 5 percenként fájok, és egy fájás 1 percig tart. Ha elment a magzatvíz, akkor két órán belül érjünk be.
14-e óta napi kétszer iszok málnalevél teát, és napi kétszer 5 szem caulophyllum 5ch-t elszopogatok a nyelvem alatt. Bízom benne, hogy ezek segítenek.

Tomi nem mozog sokat, már tényleg nincsen helye, sajnálom is, én is érzem, hogy nagyon nem jó már neki. Naponta meghallgatom a szívhangját az Angel Sounds-al. Ezt sokan a haszontalan, és felesleges kategóriába sorolják, ugyanakkor a bizonytalan kismama legjobb barátja, amikor csak az a pici hang kell, hogy megnyugodjon a lelke. Engem nagyon sokszor átsegített ez a szerkezet a nehéz időszakokon.

1 megjegyzés: