2010. január 11., hétfő

Ajándékok névnapokra, karácsonyra, vagy csak úgy
Mai napon megérkeztek a fiúk névnapi ajándékai. A Tamás névnapok eléggé rossz helyen vannak, decemberben 21-én és 29-én, amire most kapott ajándékot, de valószínűleg hosszabb távon a maradék március 7-ét fogjuk megtartani, mivel karácsony közelében szívás bármilyen név- vagy szülinapot tartani. 1. azért, mert legtöbben el is felejtik, mert az ünnepekbe feledkeznek, 2. mert általában praktikusan összevonják az ajándékokat az illetékesek (mi is állandóan).

Tomi egy Carter's együttest kap, rövid ujjú body, és hozzá való nadrág, 9 hónapos méretben (a táblázatban a 6-9 hós rövid ujjú bodyk vannak kevesen, ezért, meg azért mert jó ára volt). A body-n "my dad is my hero" szöveg található. Apának pedig fehér, barna, szürke csíkos ing az Old Navy-től L-es méretben (remélem jó lesz rá).

Aztán jönnek a Tomis karácsonyi ajándékok: unokatesóktól csupa kézzel készített ajándékot kaptunk. A képen egy kézzel készített Kaloo nyuszis, Moominos (és zsiráfos, de az nem látható) fényképtartó könyv és egy cuki sapi látható, de ezen kívül kaptunk (az annyira nem Tomis) egy karácsonyi gyertya tartót és egy kézzel készített bonbonos dobozt tele finomabbnál finomabb bonbonokkal, amiket szintén lefényképeztem, de sajnos nem találom a képeket, ha meglesznek, akkor feltöltöm őket ide.

Annyira megtetszett a kézzel készített bonbon ötlete, hogy jövőre én is kézzel készített bonbon-t fogok adni mindenkinek, és majd mini házi versenyt csapunk. :) 1 éveske mellett azért remélem lesz arra is időm.

Az utolsó "csak úgy" ajándék a mai posztban ez a gyönyörű fülbevaló, amit Nanától kaptam a pénteki Aztékozásunk alkalmából. Mindig megállok megnézegetni, és még akkor is feldob, ha éppen görcsölök, vagy zsibbadok, vagy egyszerűen hisztériázok magamban, és az arcom sápadt, és csúnya, ez meg csak úgy csillog ott a füleimen, és máris sokkal szebbnek érzem magam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése