2010. január 11., hétfő

Kórházi babacsomag

Még nem teljesen tökéletes a lista (ami egyre csak bővül, minél több emberrel beszélek), amiben a babának a kórházban szükséges dolgai vannak, úgyhogy egyelőre a ruhákat sorolom fel, amit már becsomagoltam a 37. héten:

Egy külön csomagban, konkrétan a samsonite pelenkázó táskámba pakoltam bele a szüléskor szükséges dolgokat. Ebbe beletartozik Tomi első ruhája is. A sárga mintás hosszú ujjú body, és a hozzá tartozó ujjatlan tipegőt unokahúgomtól örököltük, ez hoz majd nekünk szerencsét. A H&M-es megkötős kissapka, és még egy másik formájú, nemmegkötős sapi (Jacadi). Két pelenka, egy kisebb Huggies, és egy nagyobb Pampers. Plusz a Praia kék cicás takaró.
A kórházi csomagba összesen a következő darabokat pakoltam (ebben a születési és a hazamenős ruhák is benne vannak):
négy hosszú ujjú body, négy ujjatlan tipegő, három tipegő, négy rövid ujjú body, két kardigán, zoknik, sapkák, kesztyű.


Ebből a hazamenős szett:


Kék kötött kabátka, kantáros nadrág, kardigán, bézs sapka és kesztyű, plusz egy kisebb, baris hosszú ujjú body, és egy nagyobb, piros hímzéssel. Bármekkora is legyen Tomi :). A kiscipő, ami biztosan nagy lesz (mindegyik Jacadi). végül, de nem utolsó sorban szintén a szerencsét hozó kiszokni, amit a bátyám kislánya is használt.

2 megjegyzés:

  1. Jesszus... te jó ég! Ennyi ruha egy gyereknek, aki még nem is lány? :D Nem fogja tudni értékelni! :D (Kivéve, ha tényleg vízöntő lesz :D )

    VálaszTörlés
  2. Majd ha eljössz, akkor megmutatom a szekrénykéjét is! Ez csak a kórházi csomag. :D

    VálaszTörlés