2010. április 28., szerda

Cuppog a kisszoba


Dél van, lassan ebédidő. A kisszobából nem jön sírás, kiáltozás, valami egészen más hangot hallok bentről: cuppogást. Nagy a jókedv a kiságyban, mert nagyon finomak a kis virsli ujjak. Legalábbis Tomi szerint. Pénteken lesz 3 hónapos a fiam, ami számomra döbbenet. Rengeteget fejlődött, változott, ahogy mondani szoktam: egyre élvezhetőbb a gyerek! :D És Ő is egyre jobban élvezi a világot.

Tegnap hajnalban fél órás cuppogó hangversenyt élvezhettünk, majd Apa már nem bírta
tovább, és bement a szobába: figyelek, hogy jönnek-e, síri csend, már kezdtem megijedni... kijön, azt mondja. "Ezt látnod kell!" Tökéletes hüvelykujj szopizást hajtott végre, majd rájött, hogy nézzük, és elkezdett vihogni. Nagyon cuki volt.
Tegnap itt volt Nana, Nekohime és Elyon, és egy hisztis "ide a teát vagy a cicit!" nyavalygáson kívül nem nagyon volt vele probléma, pedig azért egészen hangosan csevegtünk, és örömködtünk a csomagunknak (erről később).
A gyerekem 3 hónaposan egyébként 3-6 és 6-9 hós ruhákat hord... nem egy duci baba, de eléggé hosszú, szóval aki gyerekruha vásárlás előtt áll, és 2 méteres a férje, ne vegyen túl sok 56-os és 62-es ruhát... :P Most 68-as és 74-es a menő, nem tudom mi lesz itt később, hogy pár hónap múlva ez a gyors nyúlás lelassul-e.
Végezetül pár képet csatolok Tomiról, sajnálom, hogy a cseresznye virágzáson nem tudtam bemutatni a VTK tagjainak :D de bepótoljuk májusban!

3 megjegyzés:

  1. A süti málnás és citromos mousse-al van töltve..ilyen habos könnyű finomság...a lapok pedig sűrű piskótalapok amik picit rágósak de csak így lehetett formázni őket hullámossá...nagyon finom volt a zsűri szerint...de sajna csak második lett :( me meg volt bundázvaaa >_____<

    VálaszTörlés
  2. De sok haja van O.O

    VálaszTörlés