2010. június 9., szerda

Tomi átlépte a 7-et

Igen. A fiam, aki még nincs 4,5 hónapos már 7 kiló! 9 hónapos ruhákat hord, van kicsi tokája, combja, de leginkább igen hosszú baba. Szerencsére ma már sokkal jobb kedve volt velem ellentétben, így gondoltam írok róla pár sort.
Reggel 9-kor keltem, úgy 6-7 körül már szoktuk hallani a hangját, de aztán visszaalszik, és ha hagynám, akár 10-ig elpihegne az ágyában. Kedvencei a zöld és fehér nyuszik, amik lógnak az ágya szélén, és pont be tudja kapni a lábukat, és mindkettő tiszta megszáradt nyál, mert ahogy kiesik az egyik a szájából (ami jól elfér az ujja mellett), már nyúl is a másikért. 10:15-10:40-ig bírja a hancúrozást, majd alszik egyet, ha dél előtt fel is ébred, bennt hagyom az ágyában, ott nyugi van, néha hallani a hangját. 12-kor gyümölcsöt kap, kedvence az áfonyás alma, majd szopizik. Megint játék, alvás, de ekkor már nem olyan sok, ez változó. 15-kor jön a menetrend szerinti tápszer, játék, alvás, legtöbbször itt megyünk el valahová sétálni. 18-kor kis rizspép, majd szopi, sook-sook játék, 19:30 körül jön a nyűgösködés, de nem akar elalduni az istenért sem, és 21-ig valahogy kihúzzuk, van amikor elalszik, van amikor nem. Az a legjobb, amikor 19:40-20:40-ig bömből, majd elájul,és 21-kor nem tudunk fürdetni, akkor 21:30-21:45-ig is várunk, amíg kipiheni a fáradságot, és csúszik az este, de ilyenkor is szépen alszik reggel 9-ig.
Alapjában véve számomra a napirend bevezetése már első héttől kezdve fontos volt. Így jutottunk el szépen fokozatosan oda, hogy a gyerek átalussza az éjszakákat, és így mi is. Ajánlom mindenkinek! :D
A képen Tomi a Tescoban vett Disney Nemos bodyt, Chicco halacskás polipos nadrágot, és 19-22-es méretű Jacadi zoknit visel. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése