2011. január 28., péntek

Lolita Con Párizs

Júliusban rendezik a második lolita találkozót. Ha mostanában foglalnék repülőjegyet, akkor 39.000 Ft lenne, és 3 éjszaka duplaágyas szobával kijön egy főre 17-24 ezer Ft-ból. Plusz bérlet a 3,5 napos párizsi közlekedésre (20-29 EUR), kajapénzzel durán 80.000 Ft-ból kijönne egy fő. Plusz amit a con-on elköltök.
Szerintetek megéri egy új loliruha ára ezt az élményt?
A karácsonyi AP teapartyra csak a repülőjegy lett volna ennyi, és ott kevesebb lolitával találkoztam volna, bár azért is vérzett a szívem nagyon.
Te eljönnél velem Párizsba? Ha nem is velem, de elmennél? Nagyon sok európai országból jelezték már, hogy mennek!

7 megjegyzés:

 1. Couchsurfing? Párizsi loliták? Hátha tud valaki olcsóbban szállást, és addig van, hogy olcsóbbodik a repjegy.
  Tudom, hogy a buszt anno nézted, de az orangeways nem megy oda? Ők elég jók.
  Biztos hatalmas élmény, de tény, hogy nem olcsó. Hm-hmm.

  VálaszTörlés
 2. Hatalmas élmény lenne az biztos, viszont ha már Párizsban lennék akkor tutira bemennék a Baby meg az AP boltba és csak vérezne a szívem. XD Hát igen, egy kicsivel több pénz kellene. ^^" De mindenképpen elmennék, ha megengedhetném magamnak. :3

  VálaszTörlés
 3. Párizsban (metró közelben) ez olcsó szállásnak számít 3 éjszakára. A repjegy most a legolcsóbb, hamar megveszik az akciós jegyeket, és utánna csak drágább marad. A busz és vonat is drágább.
  Szerintem a conon kinnt lesznek a loli boltok is.

  VálaszTörlés
 4. Ha hirtelen nyernék a lottón akkor szerintem elmennék, veled. :D De amúgy meg, inkább leszek lolita ruhákkal de conok nélül =3

  VálaszTörlés