2011. március 25., péntek

Gardrób poszt 03.25.

Elnézést a néhol gyűrödt ruhákért, minden ruha szekrényvasalt, de sajnos ez nem a tökéletes vasalt állapot. ^^'


 Gyűrűk, karkötők, felsők:
 Cipők (kivéve a csizma, amit már elpakoltam):
 Milky chan JSK, és a szoknyák:
 Blúzok:
 Tsubaki:
 Táskák:
Kiegészítők hada:10 megjegyzés:

 1. Wow, itt a várva várt gardrób poszt :) Olyan, mintha egy szivárványra néznék, teljesen felvidítanak a színei ezen a péntek estén! A Rilakkumás gyűrű nagyon tetszik (megkérdezhetem, honnan van?), meg úgy alapon az egész :)

  (Amúgy nagyon szép Nekohime új Milky-chan JSK-ja :))

  VálaszTörlés
 2. Most néztem HSF-en! Írok egy e-mailt :)

  VálaszTörlés
 3. Jó nézni =D Cukorrobbanás =D

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű a gardróbod! Meseszép ^_^

  VálaszTörlés
 5. Babaszivárvány ^^
  A menta cipőt végül megtartod, vagy visszaküldöd, vagy hogy lesz?

  VálaszTörlés
 6. Igen, végül úgy döntöttem megtartom, eredetileg is érdekelt volna a menta, és akkor kéket nem vettem volna meg (bár az is leértékelt volt, és a Clobbás kék meg nem lett jó rám), és nem kékes zoknikat vettem volna, de már mindegy is, van egy menta cipőm, amit totál nem értek mert nem hogy SALE-en, de SALE előtt sem volt nekik, és idén sem jött még ki menta teaparty. Már nem is akarom érteni, csak jöjjön meg Sakura cipője.

  VálaszTörlés
 7. Jó sok cuccod van. =) Szép post. =)

  A Milky Planet szoknyáért és a sárga cipődért odavagyok, de ezt tudod amúgy is. =)

  Vannak cuccok, amiket szívesen tudnék magaménak (olyat vagy olyasmit, mint ami neked is van), de nálam eldőlt nem olyan rég, hogy loliable és kézzel készített dolgaim lesznek elsősorban, ezért minden márkás darab ilyen ábrándos felhőcske nálam. =)

  Hihetetlen, hogy ennyi cuccod van és hogy még hányféle módon fel tudsz belőle öltözni. =) Ezt szeretem a lolitában, hogy egyetlen ruhát ezerféleképp lehet kombinálni különféle kiegészítőkkel. =)

  VálaszTörlés
 8. Óriási! *-* Nagyon cuki ez a gardrób! Rettentő büszke lehetsz rá és meg is értem. ^^ Néha annyira jó nézni ezeket a sweet ruhákat, teljesen elkápráztat. Csodaszép vagy bennük, nagyon megérdemled. :) Csak így tovább.

  VálaszTörlés