2012. augusztus 1., szerda

Axes Femme

Mbokos kalandozásaim során mindig beleakadok ebbe a márkába. Az Axes Femme egy 10 éves japán márka, amely előszeretettel nyúl a sifonhoz, a műszálas, lenge anyagokhoz, a műszálas csipkékhez, bársonyhoz. Kiegészítőként sok classic lolita ruhatárában találkoztam a márkával, és egyre több európai lolita szeret bele egy-egy darabjába. Én is agyalok egy úgynevezett 2 féle képen használható tunikán, ez is műszálas, de nagyon aranyos kis bársony nyomata van:
Egyik eladónál ez a ruha 1800 jenes kikiáltási áron van:
 Ott is látszik a gomboknál végig a műanyag csipke:
 Egy másik eladónál 3800-ba kerül BIN-en, ezt kicsit drágállom, mivel a tunika eredeti ára 4935 jen volt tavaly karácsonykor. Viszont itt a csaj képei jobbak:
 Fekete Leggings-szel tökéletesen el tudom képzelni Tunikaként is, és magasított derekú szoknyaként is nagyon tetszik fekete blúzzal:

 Ezek már egy bolt képei, tört fehér, hamvas rózsaszín, teve szín és fekete készült belőle.
 Szép a mintája:
 Hátul bársony masni van, amúgy full gumis, a csipkék műanyagok:
Igazából nagyon tetszik ez a variálhatóság, és 1800 jen nem olyan sok érte, de a műanyag csipke elriaszt. Nem tudom. :/
Minden esetre vannak szép dolgok az Axes Femménél, érdemes benézni hozzájuk. :) Mbokon pedig dupla annyi eladó cuccuk van, mint a Babynek vagy az AP-nek... :)

3 megjegyzés:

 1. Ne riasszon el!

  Alapvetően ez nem egy loli márka, szerintem inkább gyaru vagy otome, imádom a táskáikat, meg az egyéb kiegészítőiket. Szerintem egy ilyen ruha, főleg ennyi húzással, nagyon kényelmes lehet. Ha nem kifejezetten loli ruhaként nézed, akkor nagyon szép! (és ha minden kötél szakad, lecserélteted, vagy csak simán kiveteted a csipkéjét.)

  VálaszTörlés
 2. Ez gyönyörű, nekem nagyon bejön! Tök jó, hogy variálható. :)

  VálaszTörlés
 3. tényleg ne riasszon el az a műanyag csipke.... lehet, hogy élőben is olyan jól néz ki mint a képen, és nem lesz negatív csalódás :) ha meg nem annyira tetszik, még mindig le lehet cserélni :)
  Úgy összességében sem olyan rossz a műszálas anyag, ha jó mértékben keverik a megfelelő természetes szállal :)

  VálaszTörlés