2012. szeptember 6., csütörtök

Jacadi shopping Bogival

Tegnap elmentünk a gyerekek útleveléért Bogival. Mivel mindegy volt hogy merről megyünk haza, így beugortunk a Mom-ba, hogy még a leértékelés legutolsó napjaiban vegyünk Boginak egy-két apróságot. Végül egész szép szetteket tudtunk összevadászni.
Ez a harisnya már az új kollekcióból van, de annyira kis finom volt, hogy nem tudtam otthagyni. Tiszta kis balerinás érzés. :) Meg az idő is olyan fos, hogy nem adnék rá vastag nadrágot, de azért azt sem szeretném, hogy egy lecsúszó zokni miatt megfázzon... így vettem egy harisnyát na:
Ehhez a harisnyához van egy vékony rózsaszínű bugyogója, és bármilyen rózsaszínes bodyval iszonyat kis elegánsan néz majd ki. Sajnos semmi más szürkéje nincsen, de igazából nem is akarom szürkébe öltöztetni...
 Ezt már későbbre vettem, a nadrág és a body leértékelt volt, a zokni idei szerelmem, ebben fogja ünnepelni az első életévét Bogi, és addig már csak 11 hónap van! :D
 Ezt a nadrágos szettet már késő ősszel és télen is hordani fogja. A két koordináció alapja a barna nadrág, amit az első képen púder rózsaszín bodyval és zoknival, a második képen pedig kékkel kombináltam:
 A blúz gallérja valami elképesztően szép:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése