2013. augusztus 23., péntek

A Kensington kivesézése

Szögezzük le, hogy ez a Burberry Kensington 3761967 széria számú kabát. Ez azért is fontos, mert egy csomó apró dologban különböznek a kabátok, például csak a Londonokban találtam eddig a bal zsebében olyan címkét (lentebb), és ilyen fémes akasztója például a Brit kabátoknak van, és az se teljesen ilyen. Viszont van pár jellemző, amit akár eredetiség vizsgálatkor is kérhetünk hogy az eladó fotózza le.
 Az első dolog, ami nem túl biztató: NEM ilyen fehér vacakkal van a címke benne a boltokban. Fekete zsinórral, amit fekete téglalap alakú Burberry pecsét zár. Mivel ez egy érettségi ajándék volt, lehetséges, hogy eredetileg csak mellé rakhatták a dobozban, és mivel a csaj el akarta adni, így úgy gondolhatta, hogy majd így hitelesebb lesz. A másik lehetőség, hogy a Harvey Nicholsban így teszik fel, bár kétlem. Én azt gondolom, hogy a csajszi hordani akarta és valamilyen okból a mérete nem lehetett jó, így eladta. A kabát bal zsebében a címke, minőség ellenőrzések során ennek a hátuljára teszik fel a kis matricákat.


 Ennek a címkének a legalján található a szériaszám. Ezt érdemes lefotóztatni, és a szám alapján utána nézni a kabátnak:
 Csontok:
 Ha már részletesen ellenőrizzük, ez nem tetszik:
 Két pót gomb tartozik a trenchekhez. Egy kisebb és egy nagyobb.
 A gallér hátulja nagyon fontos ellenőrzési pont. Középen tökéletesen illeszkedik a mintája, aminek a rajzolata általában ilyen:
 Ami megnyugtató: Ez a bolti csipogó helye az ujjban. (Természetesen az ujjakat is kifordítottam, hogy leellenőrizzem az esetleges hibákat.)
 Az egyetlen kis hiba amit a kabát anyagán találtam. Nem tudom, hogy toll-e, aminek a nyoma tisztítás után ennyire halványodott. A kabátnak elég erős patika szaga (fertőtlenítő) van, ezért is gondolom, hogy hordta a csaj majd elvitte tisztítóba.
 A ló fején kicsit feljött a hímzés. Ez is lehet a háthoz való dörzsölés jele.
 A gallér végig ilyen törött. Az én teóriám a hordás, a férjem szerint a nem hordás jele. Majd kiderül idővel.
 A nagyszerű szettem: Trench színű kabát, Honey színű táska, és a kedvenc The White Company sálam. Szeretnék egy Honey színű eső sapkát, nem tudom, hogy hogyan illene. Nahh, most már eshetne :D

1 megjegyzés: