2013. október 8., kedd

Már megint megszállt a rózsaszín mánia

Most hogy itt az ősz/tél és barnába és feketébe burkolóztam hirtelen rámtört a rózsaszín iránti vágy...azért ez döbbenet. Már megint.
A dolog nagyjából onnan indult hogy van két kardigánom. Vagyis három, az az inkább egy. Szóval van egy átlagos szürke kardigánom sztenderd kardigán. Van egy vastag kék kabát/kardigánom, de ez inkább ilyen átmenetis kabátos. Meg van egy ami ez a szürke DKNY oldalt lógós nem összegombolhatós pongyola. Szóval meg indult az inger a bébirózsaszín sztenderd kardigán iránt. Jaj szerencsére a Burberry még a tavaszi szezonig várat magára a fagyi színeivel, de már most rettegek milyen csodálatos darabok ugranak a wishlistembe. De a kedvenc boltkastélyomra, a Harrods-ra azért mindig számíthatok. Red Valentino meg meg is valósította minden idők legszebb álomkardigánját. Hogy a fene enné meg.
 Hátul: (aaaaz a masniiii) (70% kasmír, 30% selyem)
 Fekete kiegészítőkkel: (csak hogy tudjam fekete ruháimmal igen tetszetős lenne...)
Persze ha már a Harrods oldalán vagyunk, és az ingerküszöbünk még több cukiságért üvölt:
 Crepe Jacket with bow back.
 Red Valentino szoknyával, ami egészen a lolita mintákra hajaz....
 Crepe mini skirt:

 És együtt: (bár azt a moschino inget kihagytam volna...)
Végül kiszakadva a Harrods fogságából jöjjön egy kis Farhi by Nicole Farhi Zoey knit:
 100% gyapjú

1 megjegyzés:

  1. Istenem, de szépségesek! Itthon alig kapni kasmír kardigánt, úgy kell utána kajtatni, hogy egyáltalán valami kevertet lehessen találni. A kis zakó tetszik a legjobban a masnival!

    VálaszTörlés