2014. január 23., csütörtök

Nyárig mostmár nem veszek semmit

Vicces, hogy néhány otthoni boltban még csak most kezdődnek az igazi leárazások (tehát nem a 20-30, hanem az 50-70), addig itt már a legtöbb helyen vége is van.
Ugye a múltkori utolsó SALE-es hétvégén bementem két üzletbe is, bizonyos basic felsőkért, amiket állítólag már a SALE első napjaiban elkapkodtak (mert így már egészen baráti áraik lettek, és mert nagyon jó minőségű alap darabok) az üzletekből. De hála ennek az online felületen teljesen más az árukészlet szabálynak az interneten még mindig meg lehetett őket venni. Kérdeztem is az üzletben az eladót, hogy miért van ez, hogy ha az üzletben elkapkodják, és online még dögivel van, akkor miért nem viszik át A-ból B-be? Azt mondta teljesen más üzletág a kettő, és nincs a két "raktár" között mozgatás. Sőt. Igaz az egyik üzlet meg tudja nézni a másik üzlet készletét, de a felületen a raktárkészletek 24 óránként frissülnek, így lehetett az is, hogy a Harrodsban úgy látták, hogy a Regent streeten van még egy darab felső pont a méretemben, és valójában már nem volt. Igazából arra is gondoltam, hogy ha még nem fogok olyan szinten beszélni angolul, hogy elmenjek bankba állásinterjúra, de már a Bogi is többet fog járni oviba, én beadom a jelentkezésemet a Burberryhez, mert kezdem kiismerni a márkát, szeretem is, pofázni is szeretek, és eladni is tudok (ami jó, azt nem is nehéz).
A lényeg, hogy tegnap úgy döntöttem meg veszem ezt a két felsőt még a SALE végén. Tegnap késő délután rendeltem meg (ingyen posta minimum), ma 10:45-kor hozta a UPS-es néni. Imádom ezt a kérdést: "Szili, right?"
Aztán még egy észrevétel. Otthon külön SALE-es zacskót adnak az üzletek, olykor silányabb minőségű, azonnal szakadós zacsikat. Amikor a kabátot vettem, a jó régi kemény papíros táskát kaptam, a szokásos masnival, és nem kaptam silányabb kiszolgálást, mint ha drágábban vettem volna meg a kabátot (teljes áron). Itt meg. Karácsonyi csomagolást kaptam. Csillogó villogót, pedig tényleg két olyan felsőt vettem, amiből az egyik a leges legolcsóbb az egész online boltban, a másik meg hát szintén nem a legdrágább fajta. Mégis minden tipp topp volt, és gyors. A SALE érzés meg marad a bankszámlámon és a könyvelésemben (mindent mindig leírok, szörnyű).
Na, jöjjenek a képek:
 Bogika azonnal magáénak érezte a csomagot.
 Itt folyamatosan azt kiabálta, hogy wáóó wáóó
 Nem éppen SALE csomagolás jut eszembe.
 Ez a legideálisabb felsőim egyike. A hátamat teljesen takarja, megfelelő a hossza, de nincs ujja, hogy ne izzadjam szét magam, szoknyához is csinos, farmerhoz is csinos. 62% selyem, és 38% pamut, érdekes kombináció, és kicsit kötöttes hatása van, mosni nem lehet (na, majd kézzel).
 Nagyon rossz fotó, nem volt túl sok időm.
 Ahogy arrébb tettem, Boglárka le is feküdt a szőnyegre, hogy Őt is fotózzam.
 Majd sikerült egy gyorsat kattintanom a nude színű felsőből is. Kicsit szürkésebb mint gondoltam, de szuper hosszú, és a fehér fölsőim alá én mindig veszek ilyen natúr trikókat. Sajnos amit még 5-6 éve vettem a Mangoban, azok szinte mind elhasználódtak, így ez már mostanában mindig hiány volt a fiókomban.
Ezzel be is fejeztem a nyári SALE-ig a ruha vásárlást. A fél fióknyi helyem is betelt, két farmerom van, van két kardigánom, és mostmár nagyon szépen vannak normális felsőim is. Sportosak is és elegánsból is van legalább kettő. Konstatálom folyamatosan, hogy nincs túl sok helyem, de most úgy érzem, hogy ami van, az mind tökéletes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése