2014. március 21., péntek

Pici természetesség

Nem nagyon írtam mostanában a zöld sminkekről. Azért sem, mert mindenből megtaláltam a nekem valót, és lényegében újratöltöm őket, mikor elfogynak. Nem próbálkozom új színekkel, új alapozókkal, örülök annak, ami bevállt.
Az Ilia rúzsokról már írtam korábban. Nem 100%-osan természetesek. Sajnos bevallottan van benne kis "nem túl jó" adalék, ami azért annyira mégsem rossz, csak nem természetes teljesen. Minden esetre nagyon szeretem az Ilia rúzsokat, szóval erről ennyit. Azért sokkal jobbat tesz a bőrömnek még így is, mint a Chanel és társaik...
Eredetileg anno az "In my room" rúzst akartam megvenni, de akkor (is) elfogyott, és helyette végül a "Blossom Lady" nevű színezett ajakápolót vettem meg. Azóta is az a kedvencem.
Mielőtt elutaztunk haza még bementem Londonba, és elmentem a Being Content-be, hogy vegyek rúzst, és púdert. Egyik sem volt. Igazából semmi nem volt, amit akartam venni akkor.
Nemrég írtak e-mailt, hogy a púder is és a rúzs is készleten van. Halleluja.
Miközben néztem a rúzsokat rátaláltam egy halvány rózsaszín ajakápolóra, amit az Ilia most tavasz alkalmából dobott piacra. Végre egy halvány, baba rózsazsín rúzs.

 Púder: Az In my room kicsit sötétebb mint amire számítottam, de teljesen jó natúr színe van a számon.
 In my room rouge, Hold me now lip conditioner, alul pedig a használt Blossom Lady lip conditioner:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése