2014. július 11., péntek

YoSD babáim, ruháim 1/2.

Szeretem összegezni hogy a gyűjteményemben melyik babámnak milyen kiegészítői vannak, melyik ruhák azok, amiket a legtöbbször ráadok, mennyi parókája van, és mik azok a dolgok, amik igazából senkié, és mindenki használja (az adott méreten belül).
Valamiért a YoSD vonallal kezdtem el a nyári leltározást, hiszen most ők vannak sokan, és látnom kell, mik hiányoznak. Most még hajak jönnek Gaufre-nak, bugyik és pár jól kombinálható ruha, és remélem egy ideig ezen a szinten nyugi lesz.
Mivel egyesével is be szeretném mutatni a készítőktől vásárolt ruhákat, így úgy döntöttem két részre veszem az írásomat. Az elsőben bemutatom a babákat most, hogy mi hiányzik a KÉSZ állapothoz, kicsit a karakterüket, a másodikban pedig részletesen bemutatom a ruhákat készítők szerint, és leírom az eddigi tapasztalataimat is.
Akkor jöjjenek a babáim YoSD méretben:

Balról jobbra:
Kenya: Volks Cool Tokyo Megu
Gaufre: Volks little Lorina
Tilly: Fairyland Littlefee Pipi
Jazmin: Volks Elena


 Tilly:
Születésnap: (2013) Január 8.
Haj: Barna
Szem: AM-008 14mm Mako eyes (barna)
Kedvenc szín: kék (kék-fehér csíkos anyagokat szereti)
Kedvenc állat: maci
Egyéb: Tillyt először egy kis szőke angyalnak szántam, de nagyon gyorsan kiderült, hogy Ő barna hajú szeretne lenni inkább. Szeret olvasni, szereti a fodros, kék ruháit. Csíkost csíkossal bármikor kombinál. Szereti a kisebbeket (pukifee, pukipukik), türelmes, csöndes, szorgalmas. Kedvenc könyve a Harry Potter sorozat.
Legjobb barátja: Jazmin
 (Kis vakus közeli a gyönyörű Rosenlied anyagokról)
Ami hiányzik: Tilly új arcefetsés előtt áll. Még egy világos barna hajra vár, és így lesz 3 parókája összesen.
Kenya:
Születésnap: (2013) Március 24.
Haj: Szőke (Eve cream)
Szem: AM-017 16mm Mako eyes (sötétkék)
Kedvenc szín: piros
Kedvenc állat: cica és nyuszi
Egyéb: Kenya az az igazi cukipofa. Olyan mint egy kiscica és egy nyuszi keveréke. Imád ölelkezni, imád cukiskodni, és soha nem lehet rá haragudni (nem is rosszalkodós típus). Az egész cukisága teljesen természetes, (egyáltalán nem az az érzése az embernek, hogy ez egy erőltetett, képmutató cukiság, egyszerűen Ő természetesen ilyen) alapvetően nagyon kedves. Nagyon szereti az animéket, kedvenc animéje a Sailor Moon Crystal.
Legjobb barátja: Gaufre
 Ami hiányzik: Kenya lényegében készen van.
Jazmin:
Születésnap: (2013) Június 20.
Haj: Fehér
Szem: IB-014 14mm Mako eyes (türkisz)
Kedvenc szín: halvány zöld
Kedvenc állat: Ő a virágokat szereti
Egyéb: Jazmin a négy lány közül a "nagylány". Szeret sárga és zöld ruhákat hordani, bármilyen virágmintával, virág kiegészítővel. Mindig szép egyenes, fényes a haja. Imád ballett előadásokra járni. Élete első előadása a Nyomorultak volt Bécsben, ahol a felnőtt Cosette-et táncoló Magdalena (Lena) Wiesbauer ballett táncosnő fellépése teljesen rabul ejtette, és onnantól kezdve abszolút Lena fanatikus lett. A szobája tele van Lena plakátokkal. Ha Lena európában lép fel Jazmin próbál minden követ megmozgatni, hogy ott lehessen és lássa Őt táncolni. Nagy álma hogy legyen egy névre szóló plakátja is Lenától.
Legjobb barátja: Tilly
Ami hiányzik: Jazmin lényegében készen van. Még egy beige hajat várunk majd, hogy neki is legyen 3 parókája.
Gaufre:
Születésnap: (2013) Július 9.
Haj: Rózsaszín (érkezőben, a képen egy antik lila haj van rajta)
Szem: AM-020 14mm Mako eyes (lila)
Kedvenc szín: fehér
Kedvenc állat: fogatlan (Toothless), sárkányok
Egyéb: Gaufre nemrég érkezett hozzám japánból. "Születése" óta ott fiúként élt, ezért itt is kicsit fiús még a viselkedése. Komoly, halk természete van, de Kenya mellett nagyon gyorsan feloldódik. Szereti a kötényruhákat és a leggings-szeket. A fehér gyöngyök és masnik is tetszenek neki, és várja a hajait. Nagyon szereti nézni a repülőket, és egyszer szeretne egy igazi Fogatlan hátán repülni. De ha lenne saját sárkánya, akkor az biztos fehér lenne, és nagyon gyors.
Legjobb barátja: Kenya
Ami hiányzik: Gaufre új face upra vár, és rózsaszín hajakra. A saját bugyiját is várja, mert ez valaki másé lesz...
Második rész következik.

1 megjegyzés:

  1. De aranyos kis karaktereik vannak! *.* Nagyon jó volt ez a bejegyzés! ^^

    VálaszTörlés