2014. augusztus 10., vasárnap

Teddy sapkák

Mivel Tilly medve mániás, így lassan összegyűlt 3 macis sapka, amiről úgy gondoltam érdemes megemlékezni.

A három sapka pedig Mitilene fehér YoSD méretű sapija, Guppykisses rózsaszín MSD méretű sapkája, és GODolls barna YoSD méretű fejfedője.
Mitilene fehér YoSD sapija: (szomorú maci arc verzió)
Rendelés: 2012. november 14.
Postázás: 2013. január 7.
Ár: 12 EUR
Egyéb: Az elkészülési ideje kicsit elhúzódott, és fűves cigi szaga volt a csomagnak. Más vevő később azt írta a feedback-jébe, hogy milyen jó illata volt a sapkájának amit kapott.. hát lehet csak én nem szeretem a füves cigi szagát
Részletek: A sapka egyszerű fordított U vonal vezetésű, két hosszú megkötővel. Orrrán a hímzés egy horgolt alapon van, így a formája sem deformálódik el ennyi idő után sem. Szemei gyöngyök, minden díszítés varrva van az alapra. Fülei enyhén lekonyulnak, rózsaszín színezés van a fülek belső részében.

GODOlls barna YoSD sapija: (szabadon választhatós macis sapka verzióból kértem barna anyagból, rózsaszín szív orral)
Rendelés: 2014. július 11.
Postázás: 2014. augusztus 5.
Ár: 11.50 EUR
Egyéb: Az előző csomagom hamarabb ideért, egyszer meg is kérdeztem, hogy mikor lesz kész, a válasz kicsit olyan lekezelő érzésű volt, végül szép sapikat kaptam.
Részletek: A sapka elől egyszerű fordított U vonal vezetésű, hátul viszont két részből áll, és hátul felül domború kidudorodásban több anyag van a buksinak, és a nyaki alsó résznél pedig szűkebb. Az elgondolás, hogy így olyan kis pilóta sapi érzésű legyen, tetszik, de a sapit emiatt csak rácuppanósan lehet feltenni a baba fejére. A megkötő rövid, és vastag. Orrán a hímzés egy domború anyag gombócon van, ferde, az alapra varrással van rögzítve. Szemei félgyöngyök, ragasztva van az alapra. Fülei nagyon lekonyulnak, vékony, nincs tartása. Arcain rózsaszín színezés van.
Guppykisses rózsaszín MSD méretű sapija: (nem volt YoSD méretben)
Rendelés: 2014. július 17.
Postázás: 2014. július 30.
Ár: 12.99 USD
Egyéb: Gyors elkészülés. Kevesebb összeget ír a csomagra kérésre. Gyorsan postáz, nagyon segítőkész, profi eladó.
Részletek: A sapka egyszerű fordított U vonal vezetésű, elől kisebb az ív, hátul egyenletesen nagyobb az ív. A fülnél mindkét oldalon egy-egy fülvédő kisebb U vonalban, és abból jön ki a hosszú megkötő. Orrán a hímzés egy pufi  szőrös alapon van, így a formája sem deformálódik el. Varrással van rögzítve. Szemei szivacs szerű, arcán egy-egy rózsaszín félgyöngy, mindegyik ragasztva van az alapra. Fülei éppen csak konyultak (tökéletes forma erejéig), erősek, szépen állnak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése