2016. június 11., szombat

My Custom Blythe No.1

Tavaly október 3-án volt Londonban a BCUK, amire én is elmentem, még a Realfee Pano-mal (azóta Panot eladtam). A felsők többsége jó volt a Realfee testre, de találtam gumis bugyogót és gumis derekú szoknyát is. Természetesen megszerettem közben ezeket a gülüszemű Blythe babákat, és be kell valljam ez a hobbi még furább mint a BJD hobbi. Mindenestül.
Nem telt el a BCUK után 2 hét és megvettem az első second hand Blythe babámat, egy Didee Eureka-t.
 Az ataxia miatt a szabad időm 95%-ban képtelen vagyok apró dolgokat fogni, így beletelt jó pár hónapba, míg elkezdtem Eurekával foglalkozni...

Azt most és itt jegyezném meg, hogy szétszedni egy ilyen Blythe-ot nagyon nagyon brutálisan nehéz. Egésszéges kezekkel is... többször azt gondoltam, hogy ripityára fogom törni, mert a ragasztás nem engedi el egyszerűen.És végül pár fotó a végső Eureka-ról:
Ahhoz képest, hogy ez az első custom Blythe-om egészen elégedett vagyok a munkámmal, de nagyon nagyon fájt a kezem, úgyhogy megint pihentetem. x

2 megjegyzés:

  1. Mérhetetlenül cukik a customok (valahogy a gyárikhoz nem tudok annyira vonzódni :D ) én is elgondolkodtam hogy beszerzek magamnak egyet miután egy megrendelőm küldött egy project testet amire varrhatok neki. Bár ez még várat magára mert azért még mindig a bjd-k az absz favoritok :D De lehet hogy egy blythe be fog csücsülni a polcra egyszer :)
    A tied is annyira szép és vidám lett :D Megérte a fáradtságot ^^

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! Úgy tetszik a stílusod, olyan "Gigis" lett Ő is! :)

    VálaszTörlés